Nøddekage

 

Kagebund:
2 æggehvider
1 dl sukker
50 g mel
40 g hasselnødder
40 g valnødder

Kagecreme:
2½ dl mascapone
1 stang vanille
1 spsk. flormelis

Frugt:
½ melon
100 g jordbær
evt. strimlet usprøjtet appelsinskal

 

 

Nødderne males i en blender. Der må gerne stadigvæk være nogle grove stykker i.

Æggehviderne piskes stive, der tilsættes sukker, og de piskes yderligere.

Sigt melet i og vend derefter forsigtigt  nøddemelet i.

Kom dejen i en tærte- eller springform. Den skal stå ca. 2 cm op.

Bagetid ved 190 grader C i ca. 20 min.

Bland vanillecremen forsigtigt.

Arranger på tallerkener et stykke nøddekage, et par skefulde vanillecreme og den friske frugt.

Pynt evt. med blancherede fintskårne appelsinstrimler og chokoladegitter.