Kylling med æbler

 

1 stor friskslagtet kylling
½ dl olie
1 spsk. soja
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk kanel
salt og peber
2½ dl æblecider
3 syrlige æbler
2 stilke bladselleri

Tilbehør:
Flûtes

Vinforslag:
En tør, lidt kraftig rosé

 

Skær kyllingen ud i mindre stykker.
Bland olie, soja, ingefær, kanel salt og peber.

Læg kyllingestykkerne i en bradepande og pensl dem med halvdelen af blandingen.

Sæt bradepanden i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.

Skær æblerne i tynde både (de kan evt. skrælles), snit bladsellerien fint og læg begge dele i bradepanden efter at kyllingestykkerne er vendt. Pensl med resten af krydderiblandingen.

Tilsæt æblecideren og steg yderligere i ca. ca. 30 min. til kyllingen er gennemstegt.